Ev Dışı Tüketim alanında restoran ve kafeler için özel olarak ürettiğimiz çorba ve yemek ürünlerimiz, işletmelere birçok avantaj sunuyor. Ürünlerimizin ortalama 3-6 haftalık son kullanma tarihleri sayesinde, işletmeler satış öngörülerine göre ihtiyaç duydukları miktarda stoklama yapabiliyor. Günlük satış miktarları değişkenlik gösteren işletmeler, ürünlerimizi minimum miktarlarda açarak, satış durumlarına göre tükettikçe yenisini raflara ekleyebiliyor. Bu sayede üretim zayiatı ortadan kalkıyor.
İşletmelerin üretim yapmasına gerek kalmadığı için hammadde satın alımı ve üretim aşamaları ortadan kalkarken aynı zamanda personel, enerji ve zaman tasarrufu sağlanıyor. Kalite standardını daima koruyan lezzetli sunumlar sayesinde işletmelerin müşteri memnuniyeti artıyor.
Bu yöntemler işletmeler, maliyet ve satış kontrolünü kolaylıkla gerçekleştirebiliyor, kayıpları minimize ediyor. Ürünlerin porsiyon miktarlarının belirli olması, stok ve satışların karşılaştırılmasını mümkün kılarken istenilen kontrol raporlarının oluşturulmasını sağlıyor.