Türk mutfağının vazgeçilmez yemeklerinden kuzu kol tandırın 6 saatlik geleneksel pişirme serüveni, Bidaa markasıyla 20 dakikada sofranızda. Kaliteli et ve baharatların lezzet dansı, sizi de mest edecek.
Enerji | 267,21 kcal |
---|---|
Yağ | 17,97 gr |
Doymus Yağ | 17,97 gr |
Karbonhidrat | 1,67 gr |
Protein | 24,7 gr |
Tuz | 0,66 gr |
Şeker | - |
Alerjen | Kereviz İçerir. |
Mensei | Türkiye |
Kayıt No | RR-16-K-00771 |
Net Gram | 980g |
Buzdolabında (0 / +4 °C ) de muhafaza ediniz.
Kuzu kol tandırı dilerseniz 90 dereceye önceden ısıtılmış fırında üzerine yarım çay bardağı kaynamış su ilave ederek 35 dk süre ile kendi kabının içinde ısıtıp tüketime hazır hala getirebilirsiniz veya bir servis kabına alıp üzerine yarım çay bardağı sıcak su ilave ederek 180 derecedeki fırın da 15 dk süre ile ısıtarak tüketime hazır hale getirebilirsiniz. Her iki durumda da ürünün üzerini folyo ile kapatmanız daha verimli olacaktır.
Kuzu Kol, Tuz, Ayçiçek Yağ, Tereyağı, Soğan, Sarımsak, Kekik, Patlıcan, Kabak, Kereviz, Havuç, Defne Yaprağı