Doybox
Anasayfa Hakkımızda SSS İletişim

Yemekler/Kuzu Kol Tandır

Türk mutfağının vazgeçilmez yemeklerinden kuzu kol tandırın 6 saatlik geleneksel pişirme serüveni, Bidaa markasıyla 20 dakikada sofranızda. Kaliteli et ve baharatların lezzet dansı, sizi de mest edecek.

Enerji 267,21 kcal
Yağ 17,97 gr
Doymus Yağ 17,97 gr
Karbonhidrat 1,67 gr
Protein 24,7 gr
Tuz 0,66 gr
Şeker -
Alerjen Kereviz İçerir.
Mensei Türkiye
Kayıt No RR-16-K-00771
Net Gram 980g

Buzdolabında (0 / +4 °C ) de muhafaza ediniz.

Kuzu kol tandırı dilerseniz 90 dereceye önceden ısıtılmış fırında üzerine yarım çay bardağı kaynamış su ilave ederek 35 dk süre ile kendi kabının içinde ısıtıp tüketime hazır hala getirebilirsiniz veya bir servis kabına alıp üzerine yarım çay bardağı sıcak su ilave ederek 180 derecedeki fırın da 15 dk süre ile ısıtarak tüketime hazır hale getirebilirsiniz. Her iki durumda da ürünün üzerini folyo ile kapatmanız daha verimli olacaktır.

Kuzu Kol, Tuz, Ayçiçek Yağ, Tereyağı, Soğan, Sarımsak, Kekik, Patlıcan, Kabak, Kereviz, Havuç, Defne Yaprağı